Szef Kuchni poleca
Czarne pierogi z kaczką i truflą, oliwą szczypiorkową i parmezanem
Black dumplings with duck and truffle, chive oil and parmesan cheese 200 g 48,00 zł
Schwarze Teigtaschen mit Ente und Trüffel, Schnittlauchöl und Parmesankäse
Gnocchi neri con anatra e tartufo, olio all'erba cipollina e parmigiano
Francuska zupa cebulowa z grzankami i serem 300 ml 28,00 zł
French onion soup with croutons and cheese
Französische Zwiebelsuppe mit Croutons und Käse
Zuppa di cipolle francese con crostini e formaggio
Policzki wołowe duszone w winie na puree z białych warzyw i chrzanu
z piklowanym buraczkiem 600 g 70,00 zł
Beef cheeks braised in wine on a white vegetable and horseradish puree with pickled beetroot
In Wein geschmorte Rinderbäckchen auf einem weißen Gemüse-Meerrettich-Püree mit eingelegten Rote-Bete-Scheiben
Guancia di manzo brasata al vino su purea di verdure bianche e rafano con barbabietola sottaceto
Śliwkowe tiramisu 160 g 29,00 zł
Plum tiramisu
Pflaumen-Tiramisu
Tiramisù alle prugne
Rozgrzewające Bombardino – włoski koktajl alkoholowy zbitą śmietaną
i cynamonem 100 ml 18,00 zł
Warming Bombardino – an Italian alcoholic cocktail with whipped cream and cinnamon
Wärmendes Bombardino – italienischer Alkoholcocktail mit Schlagsahne und Zimt
Bombardino caldo – cocktail alcolico italiano con panna montata e cannella




